Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy tényleg Vice City lehet a GTA 6 helyszíne

|

A Rockstar egyik munkatársa Miamiban járt, és vélhetően nem csupán nyaralás céljából.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több információ szivárgott ki a Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatban, de a fejlesztőcsapat Rockstar Games egyelőre hivatalosan semmit nem erősített meg. Egyes források már utaltak arra, hogy a sorozat új darabja Vice City-ben fog játszódni, mások pedig már a megjelenési dátummal kapcsolatban is osztottak meg információt.

Újabb pletykáknak és rajongói elméleteknek alapozhat meg a Rockstar egyik munkatársának bejegyzése, aki nemrégiben Miamiban járt, és jelölte meg fotóin a fejlesztőcsapat hivatalos Instagram-oldalát.

Hirdetés

Tony Mesones már 2011 óta erősíti a Rockstar csapatát, többet között az L.A. Noire, a GTA V és a Red Dead Redemption 2 zenéiért is felelős. Néhány nappal ezelőtt az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, a Miami South Beach területén fotózott, és a jelek szerint nem csupán vakáció apropóján utazott oda - vagyis a legújabb rajongói elméletek alapján több jelentéssel bír a megosztott Instagram-történet.

Mivel több szivárogtatás is arra utal, hogy Vice City lesz a GTA 6 fő helyszíne, érdekes összefüggés, hogy Mesones pont egy Miamiban készült fotón jelöli meg a Rockstart. Vice City világát ugyanis a fejlesztők Miamiról mintázták, így nem kizárt, hogy Mesones valamilyen, a játékhoz kötődő projekt miatt járt a floridai városban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze ez csak találgatás, de ebből is látszik, hogy a GTA rajongói mennyire várják már a sorozat legújabb darabját. A GTA V közel nyolc éve jelent meg, és annak ellenére, hogy folyamatosan frissül a GTA Online, a rajongók már nagyon várják a franchise következő egyjátékos történetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)