Hirdetés

Újabb káoszistent és átdolgozott ostromokat mutatnak a Total War: Warhammer III trailerei

|

A jövőre érkező Total War: Warhammer alkotói több új előzetest is villantottak a démonok és halandók harcairól.

Hirdetés

Ugyan szeptemberben biztossá vált, hogy csak 2022 elején vehetjük kézbe a Total War: Warhammer III-at, a Creative Assembly addig is bőkezűen szórja a fantasy univerzumra épülő trilógia záró fejezetéről szóló információkat. Az utóbbi két hétben különösen közlékeny volt a stúdió, az ostromok megújulásának részletei mellett a játszható frakciókról is sokat meséltek.

Hirdetés

Kezdésként egy ötperces trailer érkezett a Total War: Warhammer III ostromainak bemutatójaként, amiket a rajongók visszajelzései alapján alakítottak át a készítők. A videóból kiderül, hogy a survival csatákhoz hasonlóan az városokért vívott küzdelmek során a védők rendelkeznek majd az új, supplies (készletek) erőforrással, amiből barikádokat, csapdákat, és védelmi tornyokat építhetnek.

Ebből a fizetőeszközből a város kulcsfontosságú pontjainak és épületeinek megtartásával szerezhetünk utánpótlást, illetve akkor is visszakapunk valamennyit, ha lebontunk egy védelmi struktúrát, hogy áthelyezzük máshová. Az új, nagyobb, több védelmi gyűrűnek helyt adó ostrompályák lényege elvileg abban áll, hogy egy nagy, a külső falakon vívott harc helyett több lépésben dőljenek el ezek az összecsapások.

Ezt csupán egy nappal követte a fenti előzetesben támadóként fellépő játszható frakció bemutatója, amiben Tzeentch démonjait leshettük meg még közelebbről. Azt persze eddig is tudtuk, hogy a Total War: Warhammer III-ban mind a négy káoszisten játszható lesz, de ebben a videóban derült ki, ki lesz a változás ura seregeinek vezetője, illetve, hogy milyen csúnyaságokat küldhet csatába.

Végül szerdán jelent meg a Total War YouTube-csatornáján egy videó, amiben hosszabban, kilenc percen át nézhetjük, ahogy az ostromokról szóló videóban is látható két hadsereg, Grand Cathay és Tzeentch erői csépelik egymást, ami még mindig elég jól néz ki.

Viszont aki a Total War: Warhammer III látványvilága mellett a játékmenet finomságaira is kíváncsi, annak érdemes ellátogatnia a sorozat weboldalára, azon belül is a blog szekcióba. Ugyanis az eddig bemutatott játszható seregek közül háromról felkerült egy-egy poszt a napokban, amiben megtudhatjuk, milyen egyedi mechanikák játszanak majd szerepet Kislev, Grand Cathay, és Tzeentch kampányaiban, amik szintén rendkívül izgalmasnak ígérkeznek (és ami azt illeti, a káoszisten esetében kicsit talán túl erősnek is).

Nektek melyik frakció tűnik eddig a legizgalmasabbnak?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)