Hirdetés

Újabb kedvcsináló hangol az F1 Manager 2022-re

|

Még ezen a nyáron befut a Jurassic World Evolution-széria fejlesztőinek Formula 1-es játéka.

Hirdetés

A Frontier Developements legutóbb a tavaly novemberben megjelent Jurassic World Evolution 2-vel bizonyította, hogy bármennyi szabadidőnket képes elrabolni a menedzserjátékaival, ezért most nem csak a száguldó cirkusz rajongóinak lehet izgalmas hír, hogy hamarosan elrajtol a csapat F1-es témájú alkotása, a tavasszal beharangozott F1 Manager 2022 is.

Míg a Codemasters műhelyében készülő F1 22-ben a volán mögött kell majd helytállnunk, itt minden döntésért mi felelünk majd a paddocktól a dobogóig, miközben kötéltáncot járunk a vezetőség és a szponzorok kegyeit keresve.

Hirdetés

A 2022-es szezont feldolgozó F1 Manager 2022 hivatalos licenccel érkezik, így nem csak az F1-es csapatokat, de az F1, az F2 és az F3 összes pilótáját is megtaláljuk majd benne, magukat a versenyeket pedig a TV-közvetítésekre hajazó módon, változatos kameranézetekből izgulhatjuk végig, méghozzá a Sky Sports kommentátora, David Croft narrációjával.

Az F1 Manager 2022 augusztus 30-án érkezik PC-re és konzolokra (Xbox One/Series, PlayStation 4/5), utóbbiakra dobozos kiadásban is, a digitális előrendelők viszont már augusztus 25-én elkezdhetik a jövendőbeli sztáristállójuk babusgatását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)