Hirdetés

Újabb képek láttak napvilágot a Batman: Arkham Knight elkaszált folytatásáról

|

Sajnos végül sosem adatott meg nekünk, hogy Damian Wayne-ként tisztogathassunk Gotham utcáin.

Hirdetés

Anno Project Sabbath néven készült a Batman: Arkham Knight végül törölt folytatása, melyben Bruce Wayne fia bőrébe bújva, vagyis Damian Wayne-ként küzdhettünk volna Gotham bűnözői ellen.

A projekt különlegessége, hogy a WB Games hivatalosan még csak be sem jelentette a létezését, de ennek ellenére nagyon sok információ elérhető róla immár több éve, 2019 augusztusában pedig a 4chanre ki is szivárgott néhány művészi munka, amik alapján a programozók dolgoztak a játékon.

Hirdetés

A most előkerült friss szivárgások megerősítik a 2016-os híreket, miszerint a játékot erősen inspirálta volna a közkedvelt Batman Beyond animációs sorozat, ez jól látszik a vöröses színezetű öltözéken. A rajzok Goran Bukvic művei, akinek a munkái közt feltűnik egy idősebb, szakállas Bruce Wayne és egy áttervezett denevérmotor is.

A képek ismételten alátámasztják továbbá azokat az öt évvel ezelőtti találgatásokat, miszerint a játék egy Batman Beyond-szerű élmény lett volna, főszerepben Damian Wayne-nel és a korosodú Bruce-szal. Azt sajnos a mai napig nem tudtuk meg, hogy mi okozta a játék vesztét, ez jó eséllyel örökre rejtély marad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)