Hirdetés

Újabb képek mutatják meg, mennyit fejlődött a Mass Effect Legendary Edition

|

Nyilván az első Mass Effecten látszik meg leginkább a BioWare gondoskodása.

Hirdetés

Bár több új AAA-cím is érkezik az év első felében, mégis egy felújított trilógia szerepel sok játékos kívánságlistájának elején. A Mass Effect Legendary Edition a BioWare közkedvelt sci-fi szériájának kipofozott változatait csomagolja egybe, kibővítve azok DLC-ivel. A Mass Effect 2 és 3 jól öregedett, kevesebb törődést igényelnek, viszont a Mass Effect 1 már annál többet.

A stúdió mindenesetre ráfeküdt a vizualitásra mindhárom esetében: 4K és HDR-támogatás, részletgazdagabb textúrák és modellek, javított világítás és árnyékok, több testreszabási és beállítási lehetőség, csökkentett töltési idő és további nyalánkságok várnak a Legendary Edition leendő tulajdonosaira. 

Hirdetés

A bejelentés óta láthattuk már párszor, hogy mekkora grafikai javulást jelent a felújítás az első Mass Effect számára, erről pedig újfent meggyőződhetünk, ezúttal egy lengyel magazin, a CD-Action két képének, és az azokat online elérhetővé tevő redditezőnek köszönhetően.

Az elsőn egy egyedi Shepard parancsnokot láthatunk fejlettebb textúrákkal, fényekkel és egy új hajstílussal, amelyet a Mass Effect Andromédában láthattunk először (utóbbiból több új is bekerül). 

A másodikon pedig a kicsinosított Eden Prime-ot láthatjuk egy nem túl minőségi screenshoton:

A Mass Effect Legendary Edition május 14-én érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és bár kimondottan PS5-ös, valamint Xbox Series S/X-es portok jelenlegi tudomásunk szerint nem lesznek, a felújított trilógia így is profitál majd a gépek erejéből stabilitás terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)