Hirdetés

Újabb képet kaptunk a The Last of Us többjátékos spin-offjáról

|

Ezelőtt mindössze egy látványtervet tettek közzé, de a The Last of Us ünnepi évét megnyitandó jött most egy második is.

Hirdetés

Nagy év lesz ez a The Last of Us franchise alkotói és rajongói számára, hiszen még januárban elstartol az HBO Maxon a sorozat, március 3-án érkezik a The Last of Us Part I PC-s változata, és minden jel azt mutatja, hogy még idén megjelenik a többjátékos módból teljes játékká fejlődött új spin-off is, amiben a lepusztult világ új szegleteit járhatjuk be.

Neil Druckmann most a közelgő tizedik évforduló alkalmából tett közzé egy posztot, amiben hálát adott a rajongóknak, és elárulta, hogy a franchise egyes játékaiból 37 millió példány fogyott eddig.

Hirdetés

A következő hetekben, hónapokban meglepetésekkel árasztanak majd el minket, de a fókuszt az új multis játék élvezi, ami újszerű élményt ad, viszont a Naughty Dogra jellemző jegyeket, a történet- és karakterközpontúságot is előtérbe helyezték benne.

Ehhez kapcsolódóan jelent meg az alábbi kép, amin egy óceánjárót láthatunk, nem kimondottan jó állapotban.

Amint még több információ kiderül, szólni fogunk, addig is mondjátok el: ti milyennek képzelitek a The Last of Us multis spin-offját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)