Hirdetés

Újabb képregényadaptáció érkezik!

|

Superman, Batman, és a többi szuperhős rajongóit sajnos ki kell ábrándítanom (habár, figyelembe véve a nyomtatott média hőseinek kalandjaiból készített játékok hullámzó színvonalát, inkább megnyugtatom a fanokat), ezúttal nem egy Marvel- vagy DC-comic alapján hegesztenek gémet; a legújabb áldozat a népszerű online-képregény, a Penny Arcade. A rekeszizmokat időnként komolyan próbára tévő rövid szösszenetekből a Hothead Games készíti az először csak PC-re, később next-gen konzolokra is megjelenő alkotást. A fejlesztők nem először dolgoznak ismert karakterekkel, univerzumokkal, hiszen ők csinálták a The Simpsons Hit & Run és a The Incredible Hulk: Ultimate Destruction című játékokat, melyek az ismert sorozatra, illetve képregényre épültek. A mostani projektről egyelőre csak annyit tudunk, hogy a készítők az egyre népszerűbb epizodikus megjelenést favorizálják, ám a Half-Life 2 kiegészítőivel ellentétben ezek a játékok kizárólag az internetről lesznek letölthetőek, miután átutaltuk a szükséges pénzmennyiséget. Az első fejezet megjelenéséről még nincs információ, a címét azonban már közölték, a nem túl tömör "Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness" nevet kapta a keresztségben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)