Hirdetés

Újabb kiadó a Steam kötelékében

|

Az Eidos Interactive bejelentette, hogy a közeljövőben a Valve Software Steam rendszerén is megjelenteti majd a játékait.

Hirdetés

Első körben a következő címek válnak elérhetővé a Steam virtuális áruházában: Battlestations: Midway, Hitman: Blood Money, Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Codename 47, Just Cause, valamint a négy Commandos játék: a Strike Force, a Men of Courage, a Destination Berlin és a Behind Enemy Lines. A 2007-es évben várható még a Championship Manager 2007, valamint az eddig megjelent Tomb Raider részek megjelenése is, amik között a most érkező Tomb Raider: Anniversary is helyet kap majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)