Hirdetés

Újabb kiegészítőt kap az Age of Empires 3: Definitive Edition, a fekete kontinensre megyünk

|

A The African Royals expanzió új civilizációkkal és eddig nem látott mechanikákkal teszi változatosabbá a felújított stratégiai játékot.

Hirdetés

Lassan kézzelfogható közelségbe kerül az Age of Empires IV (október 28-án rajtol el, és már a premier napján elérhető lesz az Xbox Game Pass-előfizetők számára), de ez nem ok arra, hogy a sorozat korábbi részeiről megfeledkezzen a World's Edge. A valamiért mostohagyerekként kezelt Age of Empires: Definitive Edition kivételével ugyanis mindegyik epizód kapott már idén vagy kap hamarosan ingyenes és fizetős plusztartalmat.

Január 26-án debütált az Age of Empires II: Definitive Edition lehetőségeit jelentősen kibővítő Lords of the West, és hamarosan hasonló kényeztetésben lesz részük az Age of Empires III: Definitive Edition rajongóinak is.

Hirdetés

Az augusztus 2-án megjelenő The African Royals ugyanis két új népcsoporttal, az etiópokkal és a legnagyobb nyugat-afrikai etnikumnak számító hauszákkal gyarapítja a választható hadviselő felek sorát. Természetesen mindkettő egy sor különleges, egyedinek mondható egységtípussal tud meglepetést okozni az ellenségnek, amikor harcra kerül sor.

Ezek várhatóan felrázzák majd egy kicsit a megszokott játékmenetet, akárcsak az olyan mechanikák, mint az Age-Up és az Influence (befolyás). Az előbbi azt jelenti, hogy minden korszakváltáskor választhatunk egyet a felkínált szövetségek közül, ami technológia és épület- vagy egységtípus formájában testet öltő előnyökkel jár.

Az utóbbi pedig voltaképp nem más, mint egy újabb erőforrás, amit jellemzően törzsi harcosok, zsoldosok, és az imént említett Age-Up mechanika révén feloldott egységtípusok toborzására fordíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The African Royals tartalmasabb ugyan az április 13-án kiadott United States Civilization csomagnál, de sajnos épp annak van híján, amire a multiban kevés örömet lelő játékosok vágynak: egy kampánynak. Persze az új térképeken skirmish módban is elüthetjük az időt, valamint három történelmi ütközet kimenetelét fordíthatjuk meg, ha úgy tartja kedvünk, de azért az mégsem ugyanaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)