Hirdetés

Újabb kiegészitőt kap az Anarchy Online

|

A legújabb Anarchy Online kiegészítő leginkább a maxos karaktereknek hoz új tartalmakat.

Hirdetés

Aki tolt már MMO játékot, biztosan hallott az Anarchy Online-ról. A legendás játék hosszú évek óta biztosít sokak számára kikapcsolódást. Az alapjáték már 2001-ben megjelent, azóta hatszor bővítették a fejlesztők. A legújabb, Legacy of Xan névre hallgató kiegészítőt, azok számára készítette elsősorban a Funcom, akik már nagyon unatkoznak a maximális szintkorlát elérése után. Rubi-Ka bolygóján úgy látszik sosem ér véget a háború, és a 20 dolláros kiegészítő segítségével a rajongók nyilván újabb hónapokat töltenek majd a monitor elé ragadva. Az MMO műfaj már csak ilyen, aki egyszer bekerül a zúzdába, nagyon nehez szabadul onnan. Az Anarchy Online pedig már csak azért is gyöngyszem, mert a legtöbb MMO fantasy, és a jó sci-fi MMO ritka, mint a fehér holló. Aki előrendeli a cuccost, az még egy extra járgányt is kap, amivel a Funcom szerint igazán "sztájlosan" közlekedhetü, miközben a népek csak bámulnak szájtátva.

anarchy.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)