Hirdetés

Újabb kiszivárgott videón láthatjuk a Rainbow Six: Parasite játékmenetét

|

Nem csak egy játékos nem tudta tartani magát a titoktartási szerződéshez.

Hirdetés

A napokban is zajlik a korábban Rainbow Six: Quarantine-ként ismert, de a valós világ eseményei miatt ideiglenesen Rainbow Six: Parasite-ra keresztelt új Ubisoft-játék tesztelése. Eredetileg 2021 első negyedévében kellett volna megjelennie, ami ugye nem jött össze, de nagyon úgy tűnik, hogy már csak pár hónapot kell rá várnunk.

Körülbelül két héttel ezelőtt már kiszivárgott egy egyórás játékmenet videó, amit természetesen azóta eltávolítottak, és a napokban egy újabb, lényegesen rövidebb, de sokkal akciódúsabb anyag került fel a YouTube-ra.

Hirdetés

Bár még a vízjelre is vízjelet raktak, valamennyire látszik, milyen lesz majd a lövöldözés élménye, milyen lehetőségekkel számolhatunk a loadout esetében. Sokkal pörgősebb, mint a Rainbow Six: Siege, és az is látszik, hogy valaki olyan játssza, akinek van néhány órája a taktikai shooterben. Nézzétek, amíg le nem szedik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)