Hirdetés

Újabb konzolok felé terjeszkedik a Among Us

|

A switches megjelenés után újabb változatot jelentett be az InnerSloth.

Hirdetés

A fejlesztőket is kissé váratlanul érte az eredetileg 2018-ban megjelent Among Us hirtelen jött sikere, de gyorsan kitalálták, mit kezdjenek ezzel, és megtervezték a játék közejövőjét. A napokban pörögnek az események: bejelentettek egy teljesen új pályát, megjelent a switches változat (amiben ez a pálya egy hibát kihasználva már elérhető), és bekerült az Xbox Game Pass PC-s kínálatába az egyébként is mindössze 3,99 euróért, leárazásban olykor 3,19-ért kínált játék.

A fejlesztők azt is bejelentették, hogy már dolgoznak az Xbox One-os és Xbox Series X-es kiadáson, mely valamikor 2021-ben jelenhet meg, és azonnal elérhető lesz az Xbox Game Passban.

Hirdetés

Az Among Us valószínűleg mobilon is igen népszerű, de csak a steames adatokra látunk rá. A SteamCharts és a hivatalos lista egyaránt megerősíti, hogy a naponta egyszerre játszók száma olykor még mindig 150 ezer felett van, amivel stabil szereplője a top 10-nek. Ha még nem próbáltátok, nézzetek rá, kiváló elfoglaltság lehet az ünnepekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)