Hirdetés

Újabb magyarítások jöttek, a The Witcher rajongók is örülhetnek

|

Elkészült a The Witcher franchise spin-offjának fordítása, és nem csak az.

Hirdetés

A legutóbb gyűjtőhírünkben olyan magyarítások elkészülésének örültünk, mint a V Rising, a LEGO Star Wars III: The Clone Wars, a Devotion és a Resident Evil 2 magyar szinkronja, de a hobbifordítók a nyár első hónapjában is szakítottak időt arra, hogy újabb projekteket lássanak el felirattal. Ennek köszönhetően már magyarul játszható például a 2022/05-ös PC World magazin mellé ajándékba járó, borzongást és fejtörőket ígérő Anna - Extended Edition is. 

Mielőtt azonban rátérnénk a letölthető magyarításokra, érdemes szót ejteni két hivatalos fordításról is, ugyanis immáron a The Shore és az Ancient Wars: Sparta Definitive Edition is támogatja az anyanyelvünket, szóval ha lecsaptok rájuk a Steamen, így is játszhatjátok.

Hirdetés

Alább pedig az új adag magyar fordítás szedhető:

- Gwent: The Witcher Card Game (Fordító: JohnAngel)

- Death's Door (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Robin Hood: The Legend of Sherwood (Fordító: francis)

- Anna: Extended Edition (Fordító: Lajti)

- Helldorado (Fordítók: mortal91, RavenX)

- Skyrim Ignussen Modpack (Discord) (Fordító: IPSE)

- Transport Fever (Fordító: Lajti)

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

- Resident Evil 0 Remaster frissítés (Fordítók: FEARka, GothMan, Konyak78, Patyek)

- Technobabylon frissítés (Fordító: warg)

- Assassin's Creed Origins frissítés (Fordító: Lajti)

- Loop Hero frissítés (Fordító: Eye)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)