Hirdetés

Újabb munkatársak mennek el a Sony stúdióiból

|

Hiába megy jól a kiadónak, újabb és újabb emberek hagyják ott a céget, hol önszántukból, hol egy kis vezetői segítséggel.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban több ember hagyta ott a Sony különböző stúdióit. Az Infamous: Second Son és a God of War fejesei önszántukból mentek, sokakat azonban egyszerűen elküldenek a cégtől. Éppen ma este erősítették meg azt is hivatalosan, hogy a korábbi Capcomos Seth Killian vezető designer távozott a Sony Sana Monica csapatától, ahol a PlayStation All-Stars Battle Royale címen dolgozott az itt töltött nem túl sok ideje alatt.

Most épp 3 stúdió, a Driveclub mögött álló Evolution Studios, a Killzone: Mercenary-t fejlesztő Guerilla Games Camebridge, és a Sony London Studio esett át létszámleépítésen. Pontos számokat ugyan nem tudunk, de a Sony közleményben erősítette meg, hogy mindhárom csapattól több munkatárs is távozni kényszerült.

A Sony szóvivője elmondta: "A kiadó minden stúdióját folyamatosan figyeljük, ezzel is biztosítva, hogy az erőforrások megfelelően kerülnek felosztásra, és mindig magas színvonalú, innovatív és jól eladható projekteken dolgozunk. Ennek a folyamatnak az eredményeként döntöttünk úgy, hogy néhány európai csapatban változásra van szükség. A már említett fejlesztőcsapatok némi átstrukturáláson mennek át, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból."

"A saját stúdióink kiemelt fontosságúak a kiadó jövőjét illetően, ezért nagy hangsúlyt fektetünk azok monitorozására, és izgatottak vagyunk a készülő projektekkel kapcsolatban" - tette hozzá. A szóvivő szerint az változások nem befolyásolják az egyébként nem túl stabil lábakon álló, és már többször elcsúsztatott Driveclub megjelenését. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)