Hirdetés

Újabb nagy cím csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához

|

Itt most vagy egy véletlen baleset történt, vagy valaki idő elött nyomott meg egy gombot.

Hirdetés

A szivárgások az esetek nagy részében vagy megalapozatlan vágyálmokra, vagy véletlenül kieresztett félinformációkra épülnek. A mai esetünkben az utóbbi a valószínűbb: egyszer csak felbukkant két olyan játék az Xbox Game Pass Deals felületén, amik jelenleg nem is részei a Game Passnek.

Az Xbox One, Xbox Series X/S és PC szolgáltatás hamarosan bővülni fog pár új címmel, köztük a GTA V-tel, de arról nem tudtunk, hogy a Destroy All Humans! remake-je is az újdonságok között lesz.

Hirdetés

Márpedig a 2020-as csoda Game Pass Deals címkével bukkant fel a DeBlob 2-vel egyetemben. Egyik sem tagja a Game Passnek, és Neptune Pirate mégis rájuk talált.

A Microsoft nem nyilatkozott még semmit ezekkel a játékokkal kapcsolatban, de a Game Pass kínálata hamarosan frissülni fog, így napokon belül tudni fogjuk, hogy mi is történt valójában. Addig is ne vegyétek meg a Destroy All Humans!-t Xboxra vagy PC-re mert a könnyen előfordulhat, hogy az előfizetésetekkel is hozzáférhettek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)