Hirdetés

Újabb nagy frissítés a DC Universe Online-hoz

|

Újabb frissítést kapott az ingyenessé vált DC Universe Online az egyre növekvő rajongótábor megtartásának érdekében.

Hirdetés

A free-to-play modell remekül bejött a Sony Online Entertainment-nek, mióta átváltottak a mikrotranzakciós modellre, azóta - kis túlzással élve - dőlnek hozzájuk a felhasználók.

Éppen ezért a fejlesztők nem hagyják annyiban a DC Universe Online jelenlegi rajongóinak igényeit és kiadták tizedik frissítésüket a játékhoz, amely nem tesz hozzá semmilyen tartalmat a sztorihoz, csupán javításokat eszközöl és bugokat orvosol. A meglévő frissítést követően hamarosan debütál a The Battle of Earth DLC is, amely a DC Universe Online harmadik nagyobb csomagjának tekinthető.

Akit pontosabban is érdekel a javítások listája, az ellátogatva a játék hivatalos fórumára végigszemezgetheti a listát, míg az ingyenes DC Universe Online-nal errefelé lehet próbálkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)