Hirdetés

Újabb népszerű horrorjátéknak lett meg az egymillió

|

A 2017-es sci-fi horror a mai napig fel-fel bukkan a játékosok radarján, és nem véletlenül.

Hirdetés

A SOMA nem egy új játék, de egy időtálló címről van szó, amit időről időre felfedeznek a horror műfaj rajongói. A Fictional Games közleménye szerint az elmúlt években szájról szájra terjedt a SOMA hírneve, ami ugyan lassan, de meghozta az átütő sikert: a játék PC-s verziója átlépte az 1 milliós eladott példányszámot. Ha ehhez hozzácsapnánk a PS4-es és Xbox One-os számokat, akkor egy még ennél is tiszteletreméltóbb eredményt kapnánk.

Hirdetés

A stúdió egyébként a legutóbbi blogposztjában megemlítette, hogy egy ideje már megvolt a mérföldkő, csak eddig nem értek rá ünnepelni.

"Ez az eredmény is azt mutatja, hogy a játékainknak hosszú életciklusaik vannak, és mi szeretjük ezt úgy értelmezni, hogy minőségi termékeket adtunk ki a kezeink közül. Tavaly kifejezetten sok példány kelt el a játékból, de ez valószínűleg az Amnesia: Rebirth keltette érdeklődésnek is köszönhető."

Ritkán jön egy olyan, ténylegesen nyomasztó horror cím, ami nem valaminek a remake-je, rebootja, vagy újraértelmezése. A SOMA újdonság volt, és a megjelenése óta sem tudjuk kiheverni egyes jeleneteit. Ha valami, akkor ez az igazán jó horror élmény ismérve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)