Hirdetés

Újabb Neverwinter Nights kiegészítő készül?

|

A Neverwinter Nights fejlesztői elkottyantották, hogy nagy esélye van egy újabb kiegészítőnek.

Hirdetés

A podcast szerint éppen a megbeszélések folynak, miről is szóljon az újabb bővítés, úgyhogy konkrétumokat egyelőre nem közöltek. A jó hír, hogy a legendás sorozat még mindig él, és nem csak a rajongók, de a fejlesztők is szeretik még. A kiegészítő elkészítését egyelőre nem kapta meg senki, de logikusnak tűnik, hogy az Obsidian készítse el, hiszen ők már nem egyszer bizonyítottak mind RPG, mind Neverwinter szinten. A második kiegészítő - Storm of Zehir - sokak szerint egy kicsit gyengus lett sztori szinten, viszont a szabadon felfedezhető nagytérkép pompás ötlet volt, míg az első - Mask of the Betrayer - egy kicsit túl kötött volt, így reméljük az Obsidian majd összegyúrja valahogy a kettőt. A legérdekesebb dolog viszont, hogy a nagy csacsogás közepette olyat is mondtak a srácok, hogy elképzelhető egy Baldur's Gate 3 is. Persze semmi konkrét, éppen csak egy kis mézesmadzag, de arra jó ez az "elszólás", hogy hónapokig fórumozzon megint mindenki.

 

neverwinternights1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)