Hirdetés

Újabb nVidia meglepi...

|

Dior kiszúrt egy újabb kis meglepi videót, az nVdiai "Are you Ready" oldalán! Ez tulajdonképpen egy villámgyors gyárlátogatás, mely elmondja, hogy hol, milyen körülmények között készülnek az új chipek! Néhány érdekesség, amely a spokesman - Joe Sura - monológjában is elhangzik:

- Ahhoz, hogy egy új chipet be tudjanak vezetni, nem kevesebb, mint 100 millió dollárra van szükség (ebbe beletartozik a marketing, az előállítás, és minden egyéb költség) - A legfontosabb számításokat (melyek az új chipek emulációjából állnak) egy külön Sun szerverfarm végzi el. Ebből összesen 19 van az nVidia-nál, mindegyik 24 utas processzorral, valamint 196GB memóriával van ellátva. Bizonyos műveletek még ezeken is 5-6 hétig tartanak (a mellett, hogy a villámgyors feldolgozás érdekében minden adat a memóriákban tárolódik - vagyis nem lassít semmilyen merevlemezes mechanizmus)! - Az adattárolásra 90 TerraByte-nyi fix terület áll rendelkezésre, és ezen felül még további gépek is rendelkezésre állnak - A cég már megkezdte a szerverfarm bővítését, melynek első négy "képviselője" már meg is érkezett. Ezek mindegyike 200GB memóriával lett ellátva.
Inside nVidia
(Movie - 19,74MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)