Hirdetés

Újabb One Piece játék érkezik, a sztoriért a manga írója felel

|

Az első trailer alapján úgy tűnik, hogy a One Piece Odyssey a World Seeker nyomdokait követi.

Hirdetés

Nagy év lesz ez a One Piece-nek. Eiichiro Oda pontosan 25 évvel ezelőtt indította útjára Monkey D. Luffy-t és haverjait, hogy levadásszák a világ legnagyobb kincsét.

A jeles évforduló örömére jön egy kártyajáték, a készül a Netflix adaptáció, és hamarosan egy nyílt világú RPG is megjelenik majd, ami a manga és anime világában játszódik. Utóbbit a Bandai egy bemutató trailer társaságában jelentette be tegnap.

Hirdetés

A One Piece Odyssey egy körökre osztott harcrendszerrel működő kaland lesz, aminek történetéért szintén Eiichiro Oda felelt. A játékot az az ILCA fejleszti, amelyik a Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl páros remake-jért felelt, illetve dolgozott a Dragon Quest XI-en és a NieR Replicanton is. Egy tapasztalt csapatról van szó, akik rosszul sikerült melót még nem tettek le az asztalra.

A One Piece Odyssey még pontos megjelenési dátumot nem kapott, de azt tudjuk, hogy valamikor idén érkezik PC-re, illetve PlayStation és Xbox konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)