Hirdetés

Újabb parás ízelítőt kapott a Resident Evil Village

|

Ocsmányságok mindenütt, no meg Chris. A Capcom tovább borzongatja az idegeinket.

Hirdetés

Azt hittük, hogy a Tokyo Game Show 2020 Online folyamán hallunk majd legközelebb a Resident Evil franchise következő részéről, de a Capcom készült egy rövid előzetessel a PlayStation 5 Showcase-re is. Bár a gameplay videó még mindig várat magára (egy tesztelő által elmesélt információk azért közelebb visznek hozzá, hogy kezdődik a játékmenet), de egy ízelítő is megteszi.

Hirdetés

Az továbbra sem derült ki, hogy VR-támogatást kap-e a Resident Evil Village, viszont azt a második trailer is megerősítette, hogy hátborzongató atmoszférára, új szörnyekre és egy kőkemény Chris Redfieldre mindenképpen számíthatunk a folytatástól. Hangolódjatok rá ti is a horrorjátékra: 

A Resident Evil Village 2021-ben jelenik meg, a PS5 mellett PC-re és Xbox Series X-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)