Hirdetés

Újabb platformokon játszhatjuk majd korlátlanul a Ubisoft játékait

|

A Ubisoft Plus előfizetés a Uplay Plus utódja lesz, és PC mellett egyéb platformokra is kiterjesztik.

Hirdetés

Miután 2019-ben sem a Tom Clancy's The Division 2, sem a Ghost Recon: Breakpoint nem teljesített a Ubisoft elvárásainak megfelelően a kasszáknál (utóbbi konkrétan rossz is volt, előbbi meg csak nem elég érdekes), a kiadó befékezett, elhalasztott mindent 2020 tavaszáról, és hagyott időt csapatainak arra, hogy polírozzák még alkotásaikat.

Most azonban rákapcsolt: csütörtökön érkezik a Watch Dogs: Legion, novemberben az Assassin's Creed: Valhalla, decemberben az Immortals: Fenyx Rising (korábban Gods and Monsters néven volt ismert), februárban pedig a Far Cry 6, és simán lehet, hogy valamit betesznek még januárra vagy májusra.

Hirdetés

A UPlay Plus előfizetéses szolgáltatás már jó ideje fut, ennek köszönhetően akár a legfrissebb játékokat is korlátlanul játszhatjuk a megjelenés napjától fogva. November 10-étől azonban átnevezik Ubisoft Plusra, és még jobb lesz: havi 14,99 euróért nem csak PC-n érhetjük el a kínálatot, de egy részét a Google Stadián és az Amazon felhőszolgáltatásán, a Lunán keresztül is használhatjuk. A Ubisoft célja, hogy így olyan játékosokat is elérjen, akik nem engedhetnek meg csúcsgépeket maguknak.

Mentéseinket, eredményeinket átvihetjük majd a különböző platformok között. Arról egyelőre nincs hír, hogy PlayStationre vagy Xboxra is kiterjesztik-e a Ubisoft Plust, de ez nem valószínű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)