Hirdetés

Újabb platformokon lesz játszható a tavalyi év egyik leggyönyörűbb játéka

|

Hamarosan még többen átélhetik majd a platfomer kalandot.

Hirdetés

Sokat kellett várni rá, de tavaly végre megjelent a The Artful Escape, amiben az ifjú Francis Vendetti életébe nyerhetünk betekintést, aki a népzenével széles körben ismertté vált Johnson Vendetti inkább rockzenét kedvelő unokaöccse. A színes és mókás platformert egy élmény volt lepörgetni, ahogy azt Mazur tesztjében is olvashatjátok.

Eddig a játék csak Xbox konzolokon és PC-n volt elérhető, erősen limitálva ezzel a potenciális vásárlók körét. Szerencsére ez hamarosan változni fog, az Annapurna Interactive ugyanis bejelentette a játék PlayStation-ös és Nintendo Switch-es megjelenési dátumát.

Hirdetés

Aki még nem ismerné a játékot az nézze meg a lenti trailert, amiben a fejlesztők egy perc alatt, gyönyörű látképekkel tálalva összefoglalták, hogy mire is számíthanak, akik most vágnának bele.

A videó végén olvasható a PlayStation és Switch verziók megjelenési dátuma is, így már tudjuk, hogy kevesebb mint egy hét múlva, január 25-én érkezik az új platformokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)