Hirdetés

Újabb platformot hódítottak meg a World of Tanks Blitz páncélosai

|

Már Nintendo Switch-en is elérhető a Wargaming.net eddig csak PC-n és mobilokon játszható alkotása.

Hirdetés

Még évekkel ezelőtt jelent meg Androidra és iOS-re a World of Tanks Blitz, ami így mobilokra is sikeresen elhozta a közkedvelt tankcsatákat. A játék persze a PC-s közösség számára is elérhető, nemrég pedig még egy konzolra is ellátogatott, aminek köszönhetően egy újabb játékostábor tehet vele egy próbát.

Hirdetés

A Wargaming.net és a Nintendo első partneri megállapodása elég gyümölcsöző lett, ugyanis nemrég hivatalosan is megjelent Nintendo Switch-re a free-to-play World of Tanks Blitz, így most már a hibrid masinán is elvihetjük egy körre a virtuális tankokat. A játékosok ráadásul kapnak is némi kezdőlöketet Switchen, ugyanis szeptember 9-ig megszerezhetünk egy mindenféle jósággal megrakott pakkot a játékbeli boltból.

Külön öröm, hogy a játék nem igényel Nintendo Switch Online-tagságot, szóval gyakorlatilag bárki szabadon fejest ugorhat a mókába.

Ti kipróbáltátok már a World of Tanks Blitzet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)