Hirdetés

Újabb platformra jön a Demon's Souls remake?

|

A jelenleg PlayStation 5-exkluzív játék hamarosan szélesebb közönség számára lehet elérhető.

Hirdetés

Továbbra is nagyon nehéz PlayStation 5-höz jutni, az egyik legnagyobb hazai viszonteladó még most is a januári előrendeléseket szolgálja ki, ez alapján aki karácsonyra akar egy új gépet a fa alá, jobban teszi, ha mostanában leadja rendelését. Az illetékesek hol azt nyilatkozzák, hogy őszre minden szép lesz, hol azt, hogy még 2022 tavaszán is aszály lehet, nagy a bizonytalanság.

A játékfejlesztőknek és kiadóknak most egy lehetőségük van, ha nem akarnak sokat bukni: játékaikat ki kell adni korábbi platformokra is. A Sony nemrég bejelentette, hogy a 2022-ben érkező God of War folytatás, valamint a Gran Turismo 7 is érkezik PlayStation 4-re, és ha maga a platform üzemeltetője dönt így, akkor látszik igazán, mennyire nagy a baj. 

Hirdetés

A PlayStation 5-tel debütált Demon's Souls lehet a következő, ugyanis a PlayStation-adatbázisban felbukkant a játék PS4-es változata, amiről a PlayStation Game Size Twitter-fiók számolt be, megjegyezve, hogy a projektet törölhetik. Semmiképp nem érdemes tehát készpénznek venni, hogy a Demon's Souls jön PS4-re, de nem lepődnénk meg rajta - már csak azért sem, mert a trailerében rövid ideig az szerepelt, hogy az exkluzivitása ideiglenes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Jelenleg kevés valóban PlayStation 5-exkluzív Sony játék érhető el (a PS5 képességeit bemutató Astro's Playroom mellett): az egyik a Returnal, a másik a Destruction AllStars, ami minden jel szerint bebukott, a harmadik pedig a Ratchet & Clank: Rift Apart, amit tényleg nem lehetett volna az SSD-k és a különböző, következő generációs technológiák nélkül megvalósítani. Állítólag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)