Hirdetés

Újabb platformra látogat el a Halo: The Master Chief Collection?

|

A Halo Waypointon született friss bejegyzés egyik sora arra utal, hogy eddig ismeretlen terepre merészkedik a kollekció.

Hirdetés

Miközben a 343 Industries, valamint a fejlesztést segítő külsős stúdiók azon fáradoznak, hogy a tervezett őszi startra kipofozzák a Halo Infinite látványvilágát, a széria számos korábbi epizódját magában foglaló Halo: The Master Chief Collectionről sem feledkeztek meg teljesen. Az immáron PC-n is teljesnek mondható gyűjtemény időnként szezonális tartalmakkal gazdagodik, új funkciókat kap, a meglévőket pedig folyamatosan csiszolgatják a közösség visszajelzéseinek tükrében.

Minden ilyen változtatásról és bővítésről - tűnjön az bármennyire is jelentéktelennek - akkurátus beszámolót olvashatunk a Halo Waypointon, a széria hivatalos oldalán. Ugyanitt bukkant fel az a bejegyzés, amelyik a közeljövőben várható fejlesztéseket taglalja, úgymint a FOV szabályozásának lehetősége Xbox One-on, vagy az egeres és billentyűzetes vezérlés kiterjesztése konzolokra is.

Hirdetés

A legérdekesebbnek azonban egy ködösen megfogalmazott félmondat tűnik, mely szerint "talán új helyen és módon" is játszható lesz a Halo: The Master Chief Collection. Erről értesülve azonnal lázas találgatásba kezdett a közösség, hogy vajon pontosan miként is kellene értelmezni a leírtakat.

A logikus következtetés, hogy a Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST és Halo 4 játékokat felölelő gyűjtemény új platformra látogat. Úgy vélem, a PlayStation konzolokat kizárhatjuk, és igazából a Switch is nehezen képzelhető el befutónak. Sokkal jobbak lennének az esélyei egy Epic Games Store-os debütálásnak, ha az idézett szöveg második fele nem létezne. Emiatt inkább arra tennénk a pénzünket, hogy az Xbox saját felhőszolgáltatása (és még véletlenül sem konkurens Google Stadia) lesz Master Chief következő állomáshelye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)