Hirdetés

Újabb rekordot döntött a CS:GO, a Valve mostohagyereke

|

Itt az ideje, hogy a Valve végre úgy is viselkedjen a Global Offensive-vel, mint a valaha volt legsikeresebb játékával.

Hirdetés

Érződik némi sértődöttség a bevezetőben? Nem véletlen. Több mint 3300 lejátszott Counter-Strike: Global Offensive órával a hátam mögött kicsit magaménak érzem azt a figyelmen kívül hagyást, amit elszenved a játék már sok-sok éve.

Pedig semmi nem indokolja, hogy a Valve ennyire ne foglalkozzon a CS:GO-val, hiszen a játék újabb rekordot döntött, és magasan a legnépszerűbb cím a Steamen.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive 2012. augusztus 21-én rajtolt el, és bár korántsem volt elsöprő siker, néhány jó döntéssel, és a fegyverkinézetek bevezetésével minden idők egyik legnépszerűbb FPS-évé vált. Volt időszak, mikor azt hihettük, leáldozóban a csillaga, ekkor viszont ingyenessé tették, azóta pedig sosem látott magasságokban szárnyal. A tegnapi nap folyamán például újra megdöntötte a saját rekordját, egy időben 1,320,219 játékos volt online.

Szívesen leírnánk, hogy sosem volt még jobb alkalom, hogy becsatlakozzatok, ha esetleg eddig kimaradt a CS:GO, de ez tulajdonképpen mindig igaz, hiszen a Valve-nél valamiért nem igazán szeretnek foglalkozni az FPS-ükkel. Nagyon ritkán érkeznek frissítések, nem igazán változnak a mechanikák, szóval gyertek, ennyien még sosem vártunk az új játékosokra!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)