Hirdetés

Újabb rekordot döntött az Apex Legends játékosszáma

|

Senki sem állítja meg a Respawn menetelését. A srácok hónapról-hónapra megdöntik a saját rekordjaikat.

Hirdetés

Február elején jelentettük, hogy az Apex Legends megdöntötte egyidejű játékosszám csúcsát Steamen, azóta viszont eltelt egy hónap a játék pedig újabb magaslatokat ért el. Február végére durván 70 000-rel többen élvezték a Respawn lövöldéjét, mint januárban. A SteamDB jelentése szerint ismét megdőlt a játék egyidejű játékosszám csúcsa miután elérte az 198 235-öt.

A Season 8 láthatóan sokaknál betalált, aminek köze lehet Caustic visszatérésének, vagy a többi meta-átalakító változtatásnak, amit az Apex Legends kapott. Persze Fuse megjelenése és a King's Canyon pálya felbukkanása is segíthette a számokat.

Hirdetés

Akárhogy is, mióta a játék felbukkant 2020 novemberében a Steamen, azóta stabil helye van a platform 10 legtöbbek által játszott címei között. Látva, hogy mi mindent pakol a Respawn a cuccba hónapról-hónapra, nem gondolnánk, hogy ez egyhamar változni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)