Hirdetés

Újabb rekordot ért el a Microsoft Flight Simulator

|

A tekintélyes múltra visszatekintő franchise egyik játéka iránt sem volt ennyi idő alatt olyan nagy az érdeklődés, mint az augusztusban megjelent új rész esetében.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator amellett, hogy nagyon jó kritikákat kapott, rengeteg játékost mozgatott meg a megjelenése óta. Az Asobo Studio és a Microsoft folyamatosan bővítik új tartalmakkal, sőt még a VR-támogatás, valamint az új generációs konzolokra való megjelenés sincs már olyan messze.

A játék napokban hatalmas mérföldkőhöz érkezett, ugyanis több mint 2 millió játékos próbálta már ki. A megjelenést követően a franchise 38 éves történelmében ilyen gyorsan még egyik korábbi játéknak sem sikerült ez. A játék egyébként a Microsoft idei karácsonyi reklámjában is felbukkan, méghozzá több roppant aranyos kutyával, érdemes megnézni.

Hirdetés

A nemrég kiadott reklámban felbukkanó Rufus a kiadó által közzétett infografikát is színesíti, amin a Microsoft Flight Simulator kiemelkedő statisztikái láthatók. A játékosszám mellett kiderült, hogy több mint 3,5 milliárd mérföldet utaztak a játékosok több mint 50 millió repülés során, illetve emellett még közel 10 millió órányi tartalmat is néztek a rajongók a Twitchen.

A játék VR-támogatása hamarosan, vagyis december 22-től lesz kipróbálható, illetve Xbox Series X/S-re valamikor 2021-ben fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)