Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Spider-Man: Miles Moralesről

|

A fejlesztők részletezték, mikor játszódik a Spider-Man: Miles Morales, mi a fő konfliktus, és mennyi tartalomra számíthatunk.

Hirdetés

Azt még csak részben tudjuk, hogy milyen játékok közül válogathatunk majd a PlayStation 5 megjelenésekor, de az már biztos, hogy a Spider-Man: Miles Morales ott lesz a kezdő felhozatalban, és ez sokak számára elég lehet, hogy már idén karácsonykor beújítsanak egyet a Sony konzoljából.

Hirdetés

Több nyilatkozat után sem volt egyértelmű, hogy a Miles Morales kiegészítő, spin-off vagy folytatás lesz-e, de most végre határozott választ kaptunk Brian Horton kreatív vezetőtől, aki a PlayStation Blogon mesélt a játékról.

Méretét az Uncharted: The Lost Legacyhoz hasonlította, ami eredetileg ugye DLC-nek indult, és ezért nem volt akkora, mint az Uncharted 4, de így is több mint tíz órányi szórakozást kínált, egy kerek, egész történettel. A sztori nagyjából egy évvel az alapjáték eseményei után zajlik, mindent hó borít, és New York lakói készülődnek az ünnepekre, azonban egy energetikai cég és egy high-tech magánhadsereg csatározása rontja a hangulatot. A háború középpontja Harlem, ahol Miles is él, így akarva-akaratlanul belekeveredik a kényelmetlen szituációba. Peter Parker miatt sem kell aggódni egyébként, jól van, és az ő történetét is folytatni fogják, de ez a játék most Milesról szól, és Horton szerint nagyon fontos eseményeknek lehetünk majd szemtanúi, amikről nem ajánlott lemaradni.

Természetesen a PlayStation 5 által kínált új lehetőségekről is szó esett: szinte azonnali betöltésre, ray tracingre, 3D-s hangra és a DualSense kontroller teljes kihasználására számíthatunk, jobban mutat majd a város, valamint realisztikusabb karaktereket és természetesebb hajakat fogunk látni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)