Hirdetés

Újabb részletek kerültek ki az Undercover:­ OW-ből

|

Az Undercover:­ Operation Wintersun egy kalandjátéknak ígérkezik, mely a második világháború idejébe kalauzolja vissza a játékosokat. Ebben a játékban feldolgozásra kerül a témával kapcsolatba a "mi lett volna a ha" gondolat, így szörnyű dolgokra bukkanhatunk a kalandok során. 1943: Dr. John Russell fizikust az MI6 Berlinbe küldi, hogy a nációk készülő szuper titkos fegyveréről adatokat szerezzen. Mint ahogy az kiderül a fegyver elpusztíthat bármit, így ha az elkészül, akkor a nácik elérhetik a hőn áhított világuralmat. Ennek érdekében sürgős beavatkozásra van szükség! Bár karakterünk nem egy képzett katona, azért remekül teljesíti majd feladatát, a külöböző német bázisokra való bejutáskor való dokumentumok megszerzése és a titkos adatok nem menekülhetnek emberünk elől. Az Anaconda igérete szerint ez a játék is még szeptember végén megjelenik. Addig is megpillantható a játékból kettő darab új kép.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)