Hirdetés

Újabb részletek szivároghattak ki a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről

|

Az Infinity Ward egy realisztikusabb irányba viheti el a szériát.

Hirdetés

Pár hete egy ismert szivárogtató, a Call of Duty és Battlefield titkait előszeretettel világgá kürtölő Tom Henderson állította azt, hogy jövőre a 2019-es Modern Warfare folytatását kaphatjuk meg az Infinity Ward fejlesztésében, amelyhez a VGC forrásaira hivatkozva annyit tett hozzá, hogy a kampányban a kolumbiai drogkartellek ellen háborúba induló amerikai katonákat irányíthatunk majd. Állítólag olyan filmek inspirálták a sztorit, mint a Sicario, a Traffic és a Nem vénnek való vidék. 

Hirdetés

Azóta újabb meg nem erősített részletek bukkantak fel a Twitteren, amikről a VGC azt írta, összhangban vannak az általuk hallottakkal, valamint több helyen is felbukkantak, szóval talán nem teljesen légből kapottak. Ezek alapján a 2022-es Call of Duty epizódban lesz morális rendszer, amit bizonyos döntések fognak befolyásolni és nagy hatással lesz a kampányra. Ez hasonló lesz ahhoz, amit a Red Dead Redemption 2-ben láthattunk. 

Emellett a játék sokkal valósághűbb lesz az erőszak ábrázolásában is. Az ellenfelek például megpróbálnak majd nyomást gyakorolni a sebeikre, hogy megállítsák a vérzést, sőt a karakterek a végtagjaikat is simán elveszíthetik a csaták során. Az ellenségek találatkor nem halnak meg azonnal, hanem attól függően, hogy hol sebesültek meg, az életükért könyörögnek, beszólnak, szitkozódnak, hallucinálnak, hörögnek stb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fegyverek besülhetnek, és visszaszerezhetőek lesznek az emiatt elvesztett töltények. Az eddigi legmodernebb fegyverdinamika és átdolgozott interaktivitás vár ránk, valamint nagy hatást gyakorolnak a játékmenetre a karakterünk reakciói is. Ha például rajtaütnek a járművön, amiben ül, akkor hat rá a hirtelen inger és remegni kezd a keze, küzd a tár behelyezésével, nehezebben lélegzik és így tovább. Ezek persze elsősorban a kampányra vonatkoznak, nem a multira. 

Természetesen nincs rá garancia, hogy a leírtakat valóban tartalmazni fogja a 2022-es Call of Duty, de örülnétek neki, ha így lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)