Hirdetés

Újabb részletek szivároghattak ki a következő BioShock játékról

|

Továbbra is nagyon érdekesnek tűnik a BioShock 4.

Hirdetés

Egyelőre roppant keveset lehet tudni a BioShock franchise következő játékáról, viszont az biztos, hogy már készül a filmes adaptáció, amelynek már megvan a rendezője és forgatókönyvírója is. A Netflix által támogatott produkció mellett azonban fejlesztés alatt áll a BioShock 4, ami a legutóbbi értesülések alapján az Antarktiszon fog játszódni

A várhatóan BioShock Isolation címen megjelenő játékról most, idő előtt kiderült néhány részlet, amelyet egy belsős kapcsolatokkal rendelkező szivárogtató osztott meg.

Hirdetés

A játékot már évek óta fejlesztik, viszont minimális a hivatalos kommunikáció, és egy darabig lehet, hogy nem is számíthatunk többre, mivel az Isolation megjelenését 2024-re tervezik. Twitteren az Oopsleaks osztotta meg a grafikákat, de hozzátette, hogy már nincsen kapcsolatban az eredeti forrásával, így kezeljük az információt fenntartásokkal.

A fényképeken a 2020-as koncepciós rajzok láthatók, és mivel a fejlesztőcsapat, a Cloud Chamber Studios éppen munkaerőhiánnyal küzd, a megjelenésre nem számíthatunk 2024 év végéig. A sztori az Antarktiszon fog játszódni, több befejezésre is számíthatunk, illetve a víznek fontos szerepe lesz a történet és a játékmenet szempontjából is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A grafika várhatóan hasonlítani fog a Deathloop stílusához, a harcrendszer pedig változatos fegyvereket, eszközöket és képességeket kínál majd, illetve a környezet is hatással lesz a küzdelmekre. Visszatérhetnek ismerős karakterek, vagy azok alternatív verziói is.

Elsőre mindenképpen érdekesnek hangzik, és nem bánnánk ha a franchise újabb remek folytatással bővülne. Ti mit vártok a BioShock 4-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)