Hirdetés

Újabb részleteket tudtunk meg a Return to Monkey Island kapcsán, friss képek is vannak

|

Kiderült például az, hogy melyik karakter korábbi szinkronszínészét kénytelen lecserélni Ron Gilbert és csapata.

Hirdetés

Április elején, szerencsére már bolondok napja után robbant a hír, miszerint új résszel bővül a kalandjátékok fénykorából származó, legendás Monkey Island sorozat, aminek fejlesztése során ráadásul az eredeti alkotó, Ron Gilbert dirigálhat.

Ez lesz a Return to Monkey Island, amelyhez Gilbert saját, Terrible Toybox nevű csapata mellett a Lucasfilm Games is hozzáteszi a magáét, kiadóként pedig a Devolver Digital van jelen. Elméletileg nem kell sokat várnunk a friss kaland megjelenésére sem, de a nagy nap előtt valószínűleg még sokszor szívhatunk magunkba új részleteket a folytatás kapcsán.

Hirdetés

Időközben az Adventure Gamers készített is már egy interjút Gilberttel és Dave Grossmannel, így máris okosabbak lettünk egy picit. A Return to Monkey Island hivatalos oldalát böngészve gyanítani lehetett, hogy a folytatásban is visszatér a jól ismert Mêlée Island, de a sorozat atyja hivatalosan is megerősítette a sziget újbóli felbukkanását. Gilbert elmondása szerint talán a címszereplő Monkey Islandet is beletuszkolják valahogy a kalandba.

Azt tudtuk, hogy ismét Dominic Armato szólaltathatja meg Guybrush Threepwoodot, de most már az sem titok, hogy Danny Delk lesz Murray hangja, Alexandra Boyd pedig a The Curse of Monkey Island és a Tales of Monkey Island után a folytatásban is Elaine-t alakítja majd. LeChuck eredeti szinkronszínésze, Earl Boen sajnos visszavonult, de közölte a csapattal, hogy nyugodtan keressenek a helyére valaki mást, áldását adja rá.

Habár az új kaland a második részt folytatja, Gilberték nem szeretnének különböző idővonalakkal vacakolni, így várhatóan nem lesz olyan dolog az új részben, ami befolyással lenne a korábbi részekben látott kánonra.

Hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott a Return to Monkey Island, de a tervek szerint még idén meg fog jelenni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)