Hirdetés

Újabb rövid Elden Ring videót szivárogtatott egy bennfentes

|

Nem ez az első klip, amit nem hivatalos forrásból osztanak meg a játékról, remélhetőleg nemsokára hamarosan az eredeti trailert is láthatjuk már.

Hirdetés

Legutóbb idén március elején láthattunk részleteket a From Software legújabb alkotásáról, viszont az Elden Ring hivatalos trailerének bemutatójára még tovább kell várnunk. Egyes források értesülései alapján még ebben a pénzügyi évben megjelenhet a játék, azaz 2022. március 31-ig, de a Bandai Namco egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Az újonnan kiszivárogtatott videót először a 4Chan felületén osztotta meg valaki névtelenül, azóta természetesen a klipet több oldalon is elkezdték terjeszteni a rajongók. A mindössze 6 másodperces anyag jelenleg az imguron tekinthető meg.

A videón látható felirat alapján a Bandai Namco céges értekezletein mutatták be a bizalmas anyagot, de valahogy mégis sikerült kiszivárogtatni. Sok minden sajnos nem látszik a játékból, viszont legalább biztosak lehetünk benne, hogy továbbra is fejlesztik a George R. R. Martin közreműködésével készülő alkotást.

Az Elden Ring hivatalos megjelenéséről egyelőre nem tudni részleteket, várhatóan PC-n, PS4-en, Xbox One-on és az új generációs konzolokon is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)