Hirdetés

Újabb Starfield kép szivárgott ki

|

Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy ezen a screenshoton is a Bethesda új játéka látható.

Hirdetés

Pár napja már mutattunk nektek pár olyan képet, amelyek elvileg a Starfieldből, vagyis a Bethesda következő nagyszabású sci-fi játékából származnak. Most felbukkant egy újabb screenshot is. 

Fontos megjegyezni, egyáltalán nem bizonyított, hogy ez, vagy akár a korábbi képet tényleg ebből a játékból származnának, illetve a szivárogtatók szerint a screenshotok egy 2018-as korai verzióból lettek fotózva, tehát könnyen lehet, hogy már most is teljesen más képet mutat a Starfield, hét még annak megjelenésekor. 

Hirdetés

A Starfield megjelenésére még a legoptimistább becslések szerint is 2021-ben, de inkább 2022-ben lehet számítani. Korábban a Bethesda azt jelentette be, hogy a játék next-gen konzolokra (és értelemszerűen PC-re) készül, de miután a Microsoft felvásárolta a stúdiót, könnyen lehetséges, hogy a PlayStation 5 végül teljesen kimarad ebből a buliból.

Az új képet alább találjátok, kattintásra megnő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)