Hirdetés

Újabb Street Fighter mozi, OMG...

|

1994-ben már készült egy Street Fighter film, amelyben Jean-Claude Van Damme megcsillogtathatta azt a "hihetetlen" színészi tudását, amivel a sors "megáldotta", ám úgy tűnik, nincs kegyelem, mert készül már a folytatás!

Hirdetés

A Variety cikke szerint Ashok Amritraj (képünkön), a Hyde Park Entertainment producere és a Capcom Ltd összefogásával készül majd az örökbecsű remek, amely láttán Ridley Scott, vagy Peter Jackson valószínűleg nem tudnak majd aludni éjjelente, hogy ez miért nem nekik jutott eszükbe...
A film 2008-ban kerül majd a mozikba, az első Street Figther játék 20. szülinapja alkalmával. Érdesség, hogy amikor '88-ban megjelent először a játék, már akkor heves támadások érték, a benne látható BOR-ZAL-MAS grafikus erőszak miatt - valószínűleg valamilyen akkori Jack Thompson már '88-ban is aktivizálta magát. A Street Fighterből egyébként eddig összessen 25 millió példányt adtak el a korabeli konzolokra és 500.000 játéktermi automatát, a brand összbevétele pedig több mint 1 milliárd dollár... Csöppet durva, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)