Hirdetés

Újabb szivárgás érkezett a next-gen Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán

|

Egyre biztosabbnak tűnik a PS5-ös és Xbox Series X-es Star Wars Jedi: Fallen Order érkezése

Hirdetés

A 2019-ben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order kétségtelenül az utóbbi évek legjobb Csillagok háborúja-játéka lett, így nem csoda, hogy sokan várják már a netxt-ge verziók, tehát a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadások érkezését is. Ezeket április végén jelentették be hivatalosan, noha korábban is érkeztek már szivárgások a next-gen Star Wars Jedi: Fallen Orderről.

A hivatalos megjelenési dátumot azonban továbbra sem ismerjük, ennek kapcsán lehetett nemrég egy érdekes bejegyzésbe belefutni a Redditen.

Hirdetés

YallaYalla ugyanis arról posztolt, hogy több viszonteladó kínálatában (például a német MediaMarktnál és Satrunnál) is megjelent már a PlayStation 5-ös Star Wars Jedi: Fallen Order, ráadásul 2021. június 11-i megjelenési dátummal számolnak a szóban forgó üzletek. 

A gyakorlatban tehát mindez azt jelentené, hogy most pénteken meg kéne érkeznie a next-gen Jedi: Fallen Ordernek, ami már csak azért is nagyon fura, mert ennyivel a hivatalos megjelenés előtt már bőven elkezdhetné promzóni a játékot az EA. Kíváncsian várjuk, hogy csak lukra futottak-e a boltok, vagy tényleg két napon belül megkapjuk a PS5-ös és Series X-es Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)