Hirdetés

Újabb szivárogtató mesélt a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásáról

|

Megerősítette, amit eddig hallottunk a következő Star Wars Jedi játék megjelenéséről egy több alkalommal is megbízhatónak bizonyuló szivárogtató.

Hirdetés

Ahogy a mondás is tartja, nem zörög a haraszt, hanem fújja az Erő, a készülő Star Wars játékok kapcsán pedig az utóbbi időszakban több pletyka is felmerült. Ezek szerint már idén megkaphatjuk a Respawn következő, a George Lucas által megálmodott univerzumban játszódó kalandját, aminek kapcsán a játékipar egy visszatérő szivárogtatójának is akadt mondanivalója.

Tom Henderson minden bizonnyal egy jó forrással rendelkezik az Electronic Arts berkein belül, ugyanis a Battlefield 2042 korai eladásai mellett a kiadó a Star Warshoz kapcsolódó terveiről is meg tudott kérdezni valakit, aki a publikusnál több információval bír.

Hirdetés

Henderson nemrég arról számolt be egy twitteres bejegyzés-folyamban, hogy a korábban a Jedi: Fallen Order folytatása kapcsán pletykált dátumokat megerősítette az ő forrása is, azaz a tavaszi bemutatót követően 2022 utolsó negyedévére (tehát októbertől decemberig valamikor, de az év utolsó hónapjában csak a legvégső esetben szoktak AAA játékot kiadni) várhatjuk legkorábban a megjelenést.

Henderson szerint viszont ezt a megjelenési ablakot egyáltalán nem érdemes úgy kezelni, mintha kőbe lenne vésve (hacsak nem szerettek csalódni), ugyanis, ahogy ő fogalmazott,

"Egyáltalán nem lennék meglepve, ha '23-ra csúszik."

Az újságíró kommentált egy másik pletykát is, amit a Bespin Bulletin nevű rajongói blogon osztottak meg. Ugyan a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, vagy a Knights of the Old Republic remake kapcsán nem tudott friss információval szolgálni, azt az értesülést Henderson is megerősítette, hogy az EA berkein belül készül még egy történetközpontú, egyjátékos Star Wars kaland, amiből úgy tűnik, a kiadó tanult a Jedi: Fallen Order sikeréből és a Battlefront újabb részeinek vegyes fogadtatásából.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)