Hirdetés

Újabb tartalmas javítócsomagot kap a Cyberpunk 2077

|

Egy kicsit még élethűbb lesz a játék, és több hibát is javít az 1.61-es frissítéscsomag.

Hirdetés

A borzasztó rajt után a CD Project folytatta a rendkívül megfeszített munkát, hogy megmentse a Cyberpunk 2077-et, a fejlesztők erőbefektetése pedig úgy tűnik megtérült, hiszen elképesztően sokan tolják a játékot.

Ennek fényében nem is meglepő, hogy Night City tovább épül, szépül és javul, ha nem is szó szerint combos tartalmi újdonságokról van szó.

Néhány órája elérhetővé vált az 1.61-es frissítés, aminek legfontosabb újdonsága, hogy mostantól, ha az időjárás is úgy kívánja, Night City lakói ernyővel a kezükben sétálgatnak majd. Lesz többféle szín- és méretkombináció. Mégiscsak itt az ősz.

Hirdetés

Talán kicsit fontosabb újdonság, hogy a frissítés javít egy hibát, ami miatt a platformok közti mentések nem mindig működtek. Leggyakrabban akkor jelentkezett hiba, mikor Xboxról vittek át a játékosok játékállást PC-re, vagy PlayStationre.

Javították továbbá a hibát, ami miatt PC-n beesett az fps menüből való kilépés után, továbbá bekerült a Cyberpunk 2077 PC-s, Xbox Series-es és PlayStation 5-ös verziójába az AMD FidelityFX Super Resolution 2.1, egy MI által működtetett felskálázó algoritmus, ami a teljesítményt hivatott javítani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Végül, de nem utolsósorban másik fontos változtatás, hogy javították a hibát, ami miatt V mellei alkalmanként átlógtak a ruháján, miután módosítva lettek a méreteik a Ripperdoc által.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)