Hirdetés

Újabb térképekkel bővül a PUBG, Miramar is megszépül

|

Számos újdonságot tartogatnak az idei évre a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői.

Hirdetés

A hónap elején számoltunk be arról, hogy a PlayerUnknown's Battlegroundsban bőven lehet még kakaó, hiszen a tavaszi féláras Steam-akció során hamar az áruház eladási listáinak élére ugrott a játék.

Az új vásárlók pedig a jelek szerint a legjobbkor szálltak be a mókába, a PUBG Corp. ugyanis nemrég két új térképet, valamint a 2017 óta elérhető Miraramar felújítását is bejelentette a 2021-es fejlesztői tervezetben. A sort az utóbbi nyitja, a mexikói map a PC-s tesztszervereken már meg is kapta a ráncfelvarrást a 12.1-es frissítéssel. A térkép hasonló kezelésen esik át, mint eddig más területek, például a Délkelet-Ázsiát megidéző Sanhok.

Hirdetés

A fejlesztők ezúttal egy "sokkal nagyobb remastert" ígérnek a korábban már csinosítgatott Miramarhoz, olyan technológiákkal, melyek a fények, a teljesítmény, a grafika és a topográfia fejlesztését teszik lehetővé.

Változnak az épületek textúrái, eltüntetnek néhány felesleges akadályt, s a PUBG "vertikális élményéhez" való alkalmazkodás jegyében még a sziklákat is kiigazítják. Hogy mindez mit jelent majd a gyakorlatban, arra a régi és az új Mianmar hivatalos összehasonlító fotójából következtethetünk:

Ami pedig az új térképeket illeti, mindkettő 8X8-as lesz, ami azért nagy szó, mert a PUBG már 3 éve nem kapott ilyen helyszínt. A Tiger kódnéven említett map különlegessége, hogy itt a vereség után is visszatérhetünk a csatába, amivel a PUBG Corp. egy ideje már kísérletezget, a beszámoló szerint pont az új térkép miatt. Megjelenési dátum viszont nincs, a látványról egy koncepciórajz árulkodik.

A másik érkező map Kiki néven fut, s a fejlesztők ígérete szerint még az idei év végén, de legkésőbb 2022 elején elérhetővé válik. A hivatalos bejegyzésben megosztott látványterv alapján egy kifejezetten városias térképre számíthatunk, a PUBG Corp. leírása titokzatos laboratóriumokat, hatalmas felhőkarcolókat és víz alatti épületeket emleget.

A 12.1-es frissítés pedig nem csak Miramar látványán újít, mivel kapunk két ígéretes játékszert is. A egyik a Lynx AMR, ami a PUBG első anyagellenes fegyvere lesz, azaz katonai eszközök és járművek ellen vethetjük be. A másik egy új Quad, mellyel akár két játékos is nekivághat a sivatagnak.

A térképekre koncentráló bejelentés végét a PUBG Corp. azzal zárja, hogy rövidesen ismét jelentkeznek, ezúttal a játékmenetet és a szolgáltatást érintő 2021-es terveikkel, szóval a rajongóknak érdemes figyelemmel kísérniük a játékkal kapcsolatos híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)