Hirdetés

Újabb Ubisoft játékkal bővülhet a PlayStation Plus kínálata

|

Az előfizetéses szolgáltatásnak egyre több alkotás érhető el, a havi ingyenes címek mellett augusztusban egy további játékra is számíthatunk.

Hirdetés

Eléggé tartalmas katalógusból válogathatnak a Sony előfizetéses szolgáltatását, a PlayStation Plust használó játékosok. A hagyományos Plus havi ingyenes játékai mellett az Extra és a Premium csomagok az Xbox Game Pass működéséhez hasonlóan rengeteg játékot kínálnak, a felhozatal pedig egyre csak bővül.

Egyes források szerint a Ubisoftnak sikerült megegyeznie a Sony-val, hogy a vállalat egyik játéka bekerüljön a kínálatba, és még idén augusztusban elérhető legyen az előfizetők számára.

A PlayStation Plus augusztusi felhozatala egyébként sem gyenge, a Little Nightmares, a Yakuza: Like a Dragon és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 rengeteg szórakoztató élményt kínál. Aki még több pluszra vágyik, és használja az Extra és a Premium lehetőségeit, a Dealabs értesülései alapján nemsokára játszhat az egyik legutóbbi Ghost Recon címmel is.

Hirdetés

A kiszivárogtatott információ alapján ugyanis a 2017-ben megjelent Ghost Recon Wildlands is hamarosan a PS Plus katalógusát fogja erősíteni. A Ubisoft néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy több mint 50 játékát tervezi a Plus kínálatába hozni az év végéig, így nem is olyan meglepő, hogy a Wildlands még augusztusban elérhetővé válhat.

A játék egyébként a Ubisoft+ és az Xbox Game Pass szolgáltatásokon keresztül is elérhető, így viszont nemsokára PC és Xbox mellett PlayStationön is játszhatunk egy előfizetés áráért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)