Hirdetés

Újabb videó mutatja be, mennyire hasonlít a BioShock és az Atomic Heart

|

A Mundfish alkotásának játékmenete a BioShockból és a Preyből lehet ismerős, de közben eléggé egyedi is.

Hirdetés

Nem sűrűn hallunk az orosz Mundfish különlegesnek ígérkező lövöldéjéről, de amikor igen, az mindig nagyon érdekes. Pár hónapja például kiderült, hogy az Atomic Heart játékmenete olyan játékokéra hajaz majd, mint a BioShock vagy éppen a Prey, de emlékeztet kicsit a Dishonoredre és a Metróra is. Nem sokkal később aztán egy hangulatos előzetesnek köszönhetően mi is belekóstolhattunk ebbe a bizarr világba, de még egy percig sem tartott az őrület. 

Hirdetés

Szerencsére most bőven kárpótoltak minket, hiszen az alábbi 4K-s gameplay videó keretében hét és fél percen keresztül nézhetjük az ellenfelekkel és az egyik mini-boss-szal (Plyush) vívott harcot. Ha ez még nem lenne elég a boldogsághoz, a jelenetek alatt a Doom komponistája, Mick Gordon által szerzett zene csendül fel, szóval minden adott a zúzós pillanatokhoz: 

Üröm az örömben, hogy az Atomic Heart megérkezésére sajnos idén már biztosan nem számíthatunk, a fejlesztőcsapat 2021-es megjelenéssel tervez (de PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is várhatjuk). A projekt egyébként rendelkezni fog ray tracing támogatással is, a PC-s játékosok pedig már tölthetik hozzá az RTX tech demót

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)