Hirdetés

Újabb videók bizonyítják, hogy milyen brutálisan néz ki Unreal Engine 5-tel a KOTOR

|

Egy csapat elképzelte, hogy milyen lenne a LucasArts klasszikusa az Epic új grafikus motorjával.

Hirdetés

Az Epic Games ötödik generációs játékmotorja nagy lépés a fotórealisztikus játékok felé. Hogy mekkora potenciál rejlik ebben a technológiában, azt egy magyarázó cikkben szedtük össze, plusz egy 15 perces, magyar felirattal ellátott bemutatót is megnézhettek a témában. Többek között a Gears of War széria fejlesztőinek techdemója is megmutatta, hogy mire képes az Unreal Engine 5, de mi a helyzet akkor, ha nem egy modern címről, hanem egy klasszikusról van szó?

Hirdetés

Az Unreal Cinema nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy minisorozatot készít a Star Wars: Knights of the Old Republic átvezető jeleneteiből, amiket az Unreal Engine 5 segítségével varázsolnak újjá. A végeredmény játszható ugyan nem lesz, viszont lenyűgöző igen, és megkapta a Lucasfilm Games engedélyét is. Az alábbi egy korábbi videó, ami ízelítőt ad abból a grandiózus tervből, amit a csapat vállalt, de nézzétek meg, mielőtt továbbmegyünk, mert lenyűgöző:

Az Unreal Cinema azóta is folyamatosan prezentálja YouTube csatornáján, hogyan halad a folyamat, egy livestream során például a karakterdizájnok újjászületését mutatta be Carth-on keresztül, de ami sokkal látványosabb volt, az az Ancient Ruins remasterelése: 

Még ennél is szebb egy másik Unreal Engine 5-tel készített videó egy bizonyos versennyel a középpontban: 

Végül a tájak és a versenyjárművek után következzék egy megszépített karakter is, Trask Ulgo:

Az Unreal Engine 5-tel új szintre emelt, KOTOR-átvezetőkből álló miniszéria várhatóan tíz - eltérő hosszúságú - részt foglal majd magába. Nektek hogy tetszik eddig a rajongói projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)