Hirdetés

Újabb videón a Diablo 2 rajongói remake-je

|

Az ígéretes rajongói remake készítője újabb videón mutatta be, hogy hol tart az Unreal Engine 4-es tech demo befejezett változata.

Hirdetés

Még a múlt hónapban mutattunk egy videót, amelyen egy lelkes rajongó bemutatta, hogy hogyan álmodta újra a Diablo 2 egyik fejezetét az Unreal Engine 4-ben. Az akkor közzétett változat még erősen félkész volt, viszont a készítő most közzétett egy újabb videót, amelyen a már befejezettnek tekintett demót mutatja meg.

Hirdetés

Nyilván ez a demó sem makulátlan reprodukálása az eredeti élménynek (a kezelőfelület ebben a változatban igen minimalista lett), de ettől függetlenül a látvány és a hangulat miatt már mindenképpen elismerésre méltó a munka. A készítő egyébként elárulta, hogy ezzel nem fejezi be a pályafutását és más klasszikusokat is szeretne majd hasonló módon újraalkotni.

Egyes híresztelések szerint a Blizzard is tervezi, hogy felújítja a klasszikus akció RPG-t, de jó tudni, hogy ha ez esetleg mégsem történik meg, akkor sem kell aggódnunk, mert a rajongók is kitűnő munkát tudnak végezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)