Hirdetés

Újabb videóval akar meggyőzni minket a Rick és Morty atyja, hogy nem lesz rossz az új játéka

|

Szeretnél többet látni Justin Roiland és a Squanch Games humorosnak és látványosnak ígérkező lövöldéjéből? Ez tetszeni fog.

Hirdetés

A High on Life ugyan nem fogja megváltani a világot, de néhány órára biztosan elfeledteti majd velünk annak minden búját-baját. A Rick és Morty alkotójának projektje már az első trailerek után egy fura cuccnak tűnt, aztán minden bemutatóval egyre elborultabbnak látszott.

Ezt erősíti tovább a mai videó is, ami az amerikai IGN jóvoltából megmutatja, hogy mire számíthatunk majd a Zaphyr Paradise helyszínen.

Hirdetés

Több mint 12 percig nézhetjük, ahogy a tesztelő próbálja túlélni az akciót, közben pedig a pisztolyai nagyon fura beszélgetéseket folytatnak. Ha bármit is tanul majd ebből a játékból az ipar, akkor az reméljük az lesz, hogy az öntudattal rendelkező fegyverek nagyon szórakoztatóak.

A High on Life eredetileg október 25-én érkezett volna, de a megjelenést a fejlesztők kénytelenek voltak eltolni. Az új dátum 2022. december 13., ami legalább szintén nincs olyan nagyon messze.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)