Hirdetés

Újabb Warhammer 40,000 stratégia készül, és ez egész jónak tűnik

|

Most a körökre osztott stratégiák kedvelőit kényezteti kicsit a Games Workshop és a Slitherine.

Hirdetés

A Games Workshop alaposan ellátja a Warhammer-rajongókat tartalommal. Jön a Vermintide fejlesztőinek következő játéka, a Warhammer 40K: Darktide, készül a Blood Bowl 3 és még idén megérkezik a Total War: Warhammer 3 is, azonban még ez sem tükrözi a teljes listát. A Black Lab Games (Battlestar Galactica Deadlock) titokban dolgozott egy körökre osztott stratégián is, amely szintén a közkedvelt science-fantasy univerzumban kapott helyet. 

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Battlesectorban a 41. Millenium csatatereire juthatunk el és Baál pusztításának következményeit fedezhetjük fel. A sztori középpontjában Carleon őrmester és társai állnak, akiknek a mi irányításunkkal kell megtisztítaniuk a Baal Secundust a tiranida fertőzéstől. Egy húsz küldetést felvonultató egyjátékos kampány, egy barátokkal átélhető multiplayer, valamint egy testre szabható skirmish mód vár arra, hogy saját seregünk fejlesztésével, a Warhammer 40K univerzum ikonikus karaktereinek bevetésével (mint a Sanguinary Priest, a Librarian Dreadnought vagy a Hive Tyrant), valamint pusztító fegyverekkel és képességekkel (előbbiből ötvennel, utóbbiból hatvannal) próbálgathassuk a győzelemig vezető megfelelő stratégiát.

A trailer mellett érkezett pár kép is a játékmenetből, ami erősen emlékeztet a Dawn of Warra:

A Warhammer 40,000: Battlesector megjelenése 2021 májusában várható PC-re (Steamen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)