Hirdetés

Újból felütötte fejét a Call of Duty: Warzone egyik kellemetlen problémája

|

Egy glitchnek köszönhetően gyakorlatilag addig lehet életben maradni a gázban állva, ameddig meg nem szerezzük a győzelmet.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone alapvetően elég jó móka a battle royale műfaj kedvelőinek, ám előfordult már korábban többször is, hogy ilyen-olyan hibák keserítették meg a játékosok életét, tavaly például egy glitch miatt lehetőségük volt a játékosoknak folyamatosan gyógyítaniuk magukat, miközben a biztonságos játékteret behatároló gázban álltak.

Aztán elméletileg kijavították a problémát, de most nagyon úgy tűnik, hogy nem volt tartós a megoldás.

Hirdetés

Több közösségi oldalon, például a Redditen is megjelentek beszámolók, miszerint továbbra is jelen van a játékban a fentebb részletezett glitch, és bizony akadnak is olyan játékosok, akik előszeretettel élnek is ezzel a lehetőséggel.

stim glitching in the gas 01/10/21 ... love this game. from r/CODWarzone

Hunted down fuck the stim glitch from r/CODWarzone

Sőt, a jelek szerint szintén ennek a kellemetlen hibának róható fel az is, hogy bizonyos esetekben vég nélkül lehet hajigálni a bénitógránátokat, ami egyesek számára valószínűleg jó mókának tűnik, ám az ellenfél jó eséllyel egészen máshogy vélekedik erről.

Sajnos még mindig elég gyakran jelennek meg újabb és újabb hibák a Warzone-ban, és bizony sokan nem is restek visszaélni ezekkel. Elég csak például a láthatatlan játékosokra gondolni, de a túlságosan erősre sikeredett fegyverek is okozhatnak fejfájást a közösség számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)