Hirdetés

Újból jelet adhatott magáról a Destiny 2 titokzatos faja

|

A Bungie egy furcsa Twitter-bejegyzéssel húzza tovább a rajongók agyát.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy tartogat még meglepetéseket a Destiny 2, ugyanis az alapjáték kampányának vége belengette egy olyan faj érkezését, amelynek tagjairól eddig nagyjából csak annyit tudni, hogy piramis alakú űrhajókat vezetnek. Ám lehet, hogy a közeljövőben személyesen is be fognak mutatkozni.

Hirdetés

Felkerült a Destiny 2 hivatalos Twitter-oldalára egy videó, amiben piramisokat formáló oszlopokat láthatunk, miközben a háttérben különböző furcsa zajokat lehet hallani. Egyes rajongók szerint mindez egyértelműen az új, meglehetősen rejtélyes faj felvezetését szolgálja.

Az alapjáték mellett egyébként a Shadowkeep kiegészítőben is fontos szerepet kapott egy ilyen piramis alakú hajó, tehát tényleg úgy tűnik, hogy valami nagy dobásra készül a Bungie. A játékosok egy része természetesen már elkezdte kielemezni a videót, de hivatalosan még semmi konkrétum nem lett bejelentve. Így még az is lehet, hogy a régóta tease-elt Darkness tagjai fognak feltűnni végre a játékban, ami kifejezetten izgalmas újdonság lenne. 

Remélhetőleg hamarosan fény derül a fejlesztők terveire. Szerintetek mire utalhat a rejtélyes Twitter-bejegyzés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)