Hirdetés

Újdonságok a Nokiától - N73, N93

|

A Nokia bemutatta két újabb, csúcskategóriába szánt mobiltelefonját. Természetesen mindkettő pucol krumplit is :) Az alábbiakban vessünk rájuk egy rövid pillantást.

Mindkét új modell 2,4 inches QVGA képernyővel rendelkezik, amelyek mögött egy 3 megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott fényképező is helyet kapott. A kamerához kapcsolódóan lesz egy erőteljes éjjeli fényünk is, valamint az Xpresse Share kliensünk, amelynek hála gyorsan és könnyedén továbbíthatjuk képeinket. Operációs rendszerül a Symbian 60 harmadik kiadása szolgál, amelyben helyet kapott egy új böngésző, valamint egy javított kamerakezelés is. Az N73 és az N93 egyaránt júniusban kerülnek a piacra, áruk egyelőre ismeretlen.
Az N70 küllemére épülő N73 négysávos tartományban működik majd. 42 megabájt beépített memóriával rendelkezik, Bluetooth 2.0-ás rádióval, valamint miniSD-foglalattal. Természetesen helyet kapott egy univerzális zenelejétszó is a készülékben, valamint egy FM-tuner.
Az N93 néhány szempontból jelent előrelépést a televíziós képességekkel felruházott N92-höz képest. A szintén négysávos N93 továbbfejlesztett kamerával rendelkezik, amely autófókuszos, 3x-os optikai zoomra képes, és főként a videókra fókuszál. Ennek hála VGA-minőségű MPEG-eket rögzíthetünk, 30 frame per secundumos minőségben. További szolgáltatás a beépített WiFi, a 2.0-ás Bluetooth, a miniSD-slot, FM-tuner, TV-tuner, valamint a továbbfejlesztett zenelejátszó (MP3, AAC, AAC+, WMA).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)